2012. augusztus 4., szombat

Delimano referencia

Korábban nyertem egy Delimano wokot, már akartam ezzel kapcsolatban bejegyzést írni, de tegnap láttam a statisztikában, hogy keresés történt Delimano kulcsszóra. Szóval kedves mindenki, aki ilyen edényben gondolkodik, csak bátran, nagyon jó, csak ajánlani tudom. Isteni benne zöldségeket készíteni, biztos mást is, de én azt szoktam. Amit a legjobban szeretek benne, hogy nem ég le benne semmi és a külső részére ráfolyó zsiradék sem ég rá, (Ez a meglepetés erejével hatott rám, amikor egy ételt készítettem és a különböző fűszerezés miatt a felét kiszedtem, és ráfolyt az olaj az oldalára, amit nem vettem észre, csak amikor visszatettem, a gázra éreztem az égett olajszagot. Ettől kicsit lehervadtam, mert azt gondoltam most ráégett, de nem ez történt. Ami megégett az az oldaláról lefolyó olaj, de az edény külső falára nem égett rá semmi, egyszerűen le lehetett törölni) Ekkor annyira beleszerettem, hogy legszívesebben lecserélném az edényeimet, de egy ilyet mindenképpen beszerzek:)

8 megjegyzés:

  1. Nekem már van. Nem wok ugyan, de tényleg nagyon jó ez a kerámia borítás. Korábban a teflon edényekben valahogy mindig megkopott teflon, sűrűn kellett cserélni. Párom kérdezte is, hogy akkor az eltűnő teflont vajon megettük? Gondolom ezért kaptam ma is tőle egy újabb kerámia serpenyőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen egészségtudatos férjed van:)! Engem meglepett, hogy az ígéret valóság (nem ragad, tapad):) A teflon és rozsdamentes is jó,ha eltekintünk attól, hogy a teflon egészségtelen. Ha elég ügyes vagyok bármelyikben leég az étel:) Ez ritkán következik be, és inkább az edény külső részén, amit a rozsdamentesről könnyű eltávolítani, de a teflon hagyományos borításáról nem:(

      Törlés
  2. Szia! Én is osztom a véleményedet, tényleg kiválóak ezek az edények. Nem is kell már többet teflon a konyhámba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, minél többett használom, annál inkább érlelődik bennem, hogy feltétlenül szükséges még pár edényt lecserélni:)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Úgy látom, mindenkinek van, és szintén jók a tapasztalatok:)

      Törlés
  4. Nem a teflon a mérgező, hanem a ragasztóanyag, amivel rögzítik az edényfalára.

    Krinsz, ha a jövőben nem jönnek az oldaladra Delimanó keresőszóval, nyugodtan ajándékozd nekem a wokot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a kiegészítést teflon ügyben, az ajánlatod megfontolom:)

      Törlés