2012. június 19., kedd

Galagonya túra 2012.06.17. Normafa

Akit érdekelnek a gyógynövények, szeret egy rövidet kirándulni , minden hónap harmadik vasárnapján a Pest(Buda) környéki hegyekben Galagonya túra Gillich Pista bácsival.A következő 2012.07.15. már most vegyétek fel a to do listára:)
Az első pihenő:)

Egy kis feltöltődés:)
Önvédelem alapok alapozó:)
Egy kis energetizálás:)
A lusták:)
Hogy Gaba és Orsi is képben legyen, az alábbi gyógynövények kerültek prezentálásra:)

libatop
ökörfarkkóró
galagonya
farkasalma
szeder
csipkebogyó
katáng
fekete üröm
pipacs
dió
rózsa
erdei mályva
orvosi somkóró

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lehet egy ilyen kirándulás, látszik, hogy mindenki jól érzi magát. És jó sokan elmentek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rövid, minden korcsoport által könnyen teljesíthető túra, a végén energetizáló gyakorlatokkal. Mindenki szerette:)

      Törlés
  2. Egyszer elmegyek, de mégjobban szeretnék elmenni egy Gillich István tanfolyamra. Nem szervez Pécsre? Kaptam kölcsön néhány kazettát tőle, nagyon jó hallgatni!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nem, úgy tudom, hogy az MCEC-ben és az EFEB-ben tanít.Szerintem hívd fel, mert vannak életmód táborok amiket ő szervez és lehet, hogy jobban jársz, ha becsatlakozol a tábor egy napjába. A Galagonya túra gyakorlatilag 9-13-ig tart és emiatt Pécsről ideutazni, hát nem tudom, persze, ha összekötöd még egyébbel, pl.átveszed tőlem a porcsin palántákat:)Vagy, lehet kellene szervezni egy Mecsek gyógynövény túrát és meghívni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam már mindegyik megoldásra, még arra is, hogy meghívom egy túrára. Ám még nem indult be itt egy rendszeres gyógynövényes-ehető növényes túra, ha lesz és lesz egy kis csapat, aki érdeklődik, akkor biztosan megkeresem. Egyébkánt tartott már itt tanfolyamot sok éve, sógornőm járt hozzá. A palántákat köszönöm, ha megyek vagy Te jössz átveszem!

      Törlés