Mi legyen a süti szélével (én speciel szeretem), vagy a
megszáradt bejgli véggel (azt is szeretem) és a senkit nem csábító túlérett
banánnal? Például banángolyók.
6 db (tesztverzióhoz)
1 nagyobb érett banán
7,5 sütimorzsa/kekszmorzsa/zabpehely (amit felvesz)
1 tk. méz
pici fahéj
74 %-os csoki reszelék (opcionális)
kókuszreszelék/kakaó/csokoládé a forgatáshoz/bevonáshoz
A banánt villával
összetörtem, hozzáadtam a mézet, a sütimorzsát. Mivel nagyon édesnek éreztem
csokit reszeltem bele. A masszát hűtőben pihentettem kb. 1 órát majd golyókat
formáltam belőle és kókuszreszelékbe forgattam. Célszerű megízlelni a lehűlt masszát
és ellenőrizni az édességet, mert hűtés
után még nekem sem volt elég édes. Fogyasztásig hűtőben tartottam.
(Elkészítettem őrölt zabpehelyből is, de valahogy nem volt az igazi, még nekem sem
ízlett:()
Nagyon jó ötlet!!!
VálaszTörlés:))
TörlésTetszverzió... Olyan jót kacagtam rajta. Néha nem lenne rossz! Fincsi lehetett!
VálaszTörlésIgen, én gyakran szoktam tesztveriózni, amikor kétesélyes, hogy szeretjük vagy nem:)Finom, azóta többször készült:)
VálaszTörlésNagy ötlet, ki kell majd próbálnom :-)
VálaszTörlésEgy próbát megér:)
VálaszTörlés