tag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post2768666534204732748..comments2023-10-15T08:13:57.830-07:00Comments on ezmegaz: Miért inkább biot?krinszhttp://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-77295792616492820962013-02-13T05:47:35.071-08:002013-02-13T05:47:35.071-08:00:(. Régebben én is úgy tudtam, hogy a szódabikarbó...:(. Régebben én is úgy tudtam, hogy a szódabikarbónás áztatás segít, de most a cikkből kiderült, hogy csak a közvetlen felszinen lehet vele eredményt elérni.krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-75340330415484333262013-02-13T01:25:03.595-08:002013-02-13T01:25:03.595-08:00Én sajnos hosszú évek óta csak egyszer láttam bio ...Én sajnos hosszú évek óta csak egyszer láttam bio citromot a Spárban, pedig két Spár is van nálunk, meg szerintem tízezresnél több lakosú városban igény is lenne rá.<br />Így aztán bűvészkedek tengeri sós,meg szódabikarbónás áztatással, körömkefézéssel.marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-45990220450188892752013-02-12T22:40:34.406-08:002013-02-12T22:40:34.406-08:00Valószínű, amikor megjelenik az igény, megjelenik ...Valószínű, amikor megjelenik az igény, megjelenik a kínálat is, már ha eddig nem volt.krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-47620258459911045402013-02-12T22:36:06.942-08:002013-02-12T22:36:06.942-08:00Ez tőlem jó pont a multiknak, hogy általában szere...Ez tőlem jó pont a multiknak, hogy általában szerepel a kínálatukban (friss) bio élelmiszer is. Én egy saját citromfán gondolkodom:)krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-19624301670099690982013-02-12T22:27:29.355-08:002013-02-12T22:27:29.355-08:00Köszönöm:)Én mindkettőt szeretem. Erre a célra szo...Köszönöm:)Én mindkettőt szeretem. Erre a célra szoktam venni biot, amiből készítek rezselt és szeletelt héjat és azt használom fel ízesítésre. Korábban is olvastam, hogy sütibe, ha nem bio a gyümölcs inkább a készen kapható szárítmányt alkalmazzuk, de nem vagyok meggyőződve, hogy az valóban kezeletlen héjból készül. Ugyanez a gondolatom a narancslekvárral is:)krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-32514078405312997132013-02-12T12:58:34.398-08:002013-02-12T12:58:34.398-08:00A szomorú helyzet az, hogy itt nálunk eddig sehol ...A szomorú helyzet az, hogy itt nálunk eddig sehol sem láttam bio déligyümölcsöt. Utána kell érdeklődnöm.HajniZolihttps://www.blogger.com/profile/03768916515915637482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-82245396433636725042013-02-12T12:21:18.353-08:002013-02-12T12:21:18.353-08:00Én is imádom a citromhéjat. Abban a szerencsében v...Én is imádom a citromhéjat. Abban a szerencsében van részem, hogy a közeli spárba hozatnak bio citromot, ami így nem is megfizethetetlen. Ez az én ajándékom magamnak :)Mágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7425389118013049405.post-38994510155250890692013-02-12T12:02:32.516-08:002013-02-12T12:02:32.516-08:00Gyönyörű a háttérképed! A narancs héját ne szoktam...Gyönyörű a háttérképed! A narancs héját ne szoktam megenni, de a citromot szeretem héjastól karikázni a teába, limonádéba... Szomorú, hogy ezt nem lehet megtenni...Zsuzskahttps://www.blogger.com/profile/18098481222267394523noreply@blogger.com